Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.04.2017 00:06 - ЕДНО.ДВЕ.ТРИ - МАСЛИНКА! ЕДИН ПЪТ ЗА ВОДА - СИРИЯ, ВТОРИ ПЪТ - АФГАНИСТАН, ТРЕТИЯ ПЪТ - КОРЕЙСКИ СОС В ТЕСНО ГЪРНЕ ЗА ОРАНЖЕВ ЛИСУГЕР ДОНИ - ЗАЛИЗАНАТА ОПАШКА
Автор: avekuku Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1091 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 18.04.2017 02:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Ся ко да праим, кат се види и чуе в цел свет, че НИЩО ЧИТАВО не дохожда от краварската долина на най-дивия Запад?! Казваха дъртите сорос-садисти, да не се радваме, ако дъртата и болнава бабичка загуби съревнованието с Лудия играч.
  Обаче, нали половината свят се беше напатил от техните глобалистки евро-гейщини и евро-лезбийщини, на техен пук и инат

- пихме шампанско за победата на ЗАЛИЗАНИЯ ЛИСУГЕР, ОПРИЛИЧЕН ОТ ПРОТИВНИЦИТЕ МУ, за луд плейбой.

-------------
    Напрежение с Пхенян и бомби над Афганистан – перченето на САЩ 
   Напрежението между Вашингтон и Пхенян расте, а с него се засилва и "тракането" с оръжия. В неделя стана ясно, че успешно е завършил първият тест на усъвършенствана атомна бомба, с която САЩ обновяват ядрения си арсенал.
   Aмериканската армия обяви още, че е използвала най-голямата си неядрена бомба - GBU-43/B Massive Ordnance Air Blast Bomb (MOAB), наричана още "Майката на всички бомби". С нея САЩ нанесоха удар срещу подземна база на "Ислямска държава" в Афганистан.
   Това идва на фона и на напрегнатата ситуация между САЩ и Русия относно конфликта в Сирия......
naprejenie-s-phenian-i-bombi-nad-afganistan
По публикацията работи: Боряна Павлова
image
image     Пхенян заплаши с ядрен удар дори и за един американски снаряд. Северна Корея нямало да наблюдава пасивно провокативните действия на САЩ
 
Армията на Северна Корея ще нанесе моментално безпощаден ядрен удар, ако дори един американски снаряд падне на суверенната й територия, предупреди днес в. "Нодон синмун", централният печатен орган на Корейската трудова партия, предаде БТА като цитира ТАСС.
  В статията се казва, че решението на САЩ да изпрати самолетоносача "Карл Винсън" към Корейския полуостров изостря до краен предел обстановката в този регион. При това положение, посочва изданието, "Пхенян няма да наблюдава пасивно провокативните действия на САЩ".
   "Нотон синмун" предупреди, че "революционните въоръжени сили на КНДР разполагат с ефективни военни средства за сдържане, способни с един удар да превърнат в пепел" този, който извърши агресия срещу страната. Малко преди отбелязването на 15 април на 105-ата годишнина от раждането на основателя на Северна Корея Ким Ир-сен,
   Тихоокеанското командване на американската армия изпрати към полуострова ударна група на своите военноморски сили, начело със самолетоносача "Карл Винсън", припомни ТАСС......
phenian-zaplashi-s-iadren-udar-dori-i-za-edin-amerikanski-snariad
По публикацията работи: Камелия Цветанова

Армията на Северна Корея ще нанесе моментално безпощаден ядрен удар, ако дори един американски снаряд падне на суверенната й територия, предупреди днес в. "Нодон синмун", централният печатен орган на Корейската трудова партия, предаде БТА като цитира ТАСС.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/eu/2017/04/17/phenian-zaplashi-s-iadren-udar-dori-i-za-edin-amerikanski-snariad.338321
  ----

Пхенян заплаши с ядрен удар дори и за един американски снаряд
Северна Корея нямало да наблюдава пасивно провокативните действия на САЩ

Прочети още на: http://www.dnes.bg/eu/2017/04/17/phenian-zaplashi-s-iadren-udar-dori-i-za-edin-amerikanski-snariad.338321
  Пхенян заплаши с ядрен удар дори и за един американски снаряд
Северна Корея нямало да наблюдава пасивно провокативните действия на САЩ

Прочети още на: http://www.dnes.bg/eu/2017/04/17/phenian-zaplashi-s-iadren-udar-dori-i-za-edin-amerikanski-snariad.338321
 

image---




Гласувай:
2



1. avekuku - Доналд Тръмп удари режима на Асад, но доста конгресмени изразиха опасения от вероятен сблъсък с Русия в Сирия, тъй като Русия отмени разбирателството между двет
18.04.2017 02:14
Доналд Тръмп да удари режима на Асад, но доста конгресмени изразиха опасения от вероятен сблъсък с Русия в Сирия, тъй като Русия отмени разбирателството между двете страни да се уведомяват взаимно, за да се предотвратяват такива възможности.
В САЩ нараства безпокойство за това какво ще се случи с отношенията между Русия и САЩ. Руснаците за сега не са отменили визитата на държавния секретар на САЩ, който трябва да бъде в Москва другата седмица и се надяваше Путин да го приеме.

Много политици, които преди са подкрепяли президента на САЩ Доналд Тръмп, му обърнаха гръб заради неговото решение да извърши ракетен удар по Сирия, предаде The Telegraph.
„Много съм изненадан от това. Смятам, че мнозина, дали гласа си на Тръмп, са се събудили тази сутрин, почесали са се по главите и са се запитали кога ли ще свърши всичко това“, заяви бившият председател на „Партията на независимостта“ на Великобритания Найджъл Фараж. "Каквито и да са греховете на президента на Сирия Башар Асад, той поне е светски“, уверен е политикът.
Фараж добави, че Великобритания не трябва да участва в ударите, посочвайки, че „предишните ни намеси в Близкия изток направиха нещата по-лоши, а не по-добри“.
Настоящият председател на „Партията на независимостта“ Пол Нътал заяви, че „бомбардировките на САЩ в Сирия бяха груби, показваха радост от натискането на спусъка, бяха безсмислени и няма да постигнат нищо“. „Надявах се на нещо по-добро“, посочи той.
Бившият първи министър на Шотландия Алекс Салмънд разкритикува ракетните удари на САЩ в Сирия, посочвайки, че те не предлагат решение на продължаващата вече шеста година гражданска война в страната, пише The Scotsman.
Той добави, че намесата на САЩ сама по себе си не дава решения. „Подобни удари могат да се осъществяват едва след детайлно разследване на химическия инцидент“, убеден е той.
Според г-н Салмънд решението на администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп може да добави опасна непредсказуемост в конфликта.
Лидерът на Британската Лейбъристка партия ѝ Джереми Корбин смята, че САЩ ще възпламенят сирийския конфликт, пише The Independent.
В свое официално заявление Корбин заяви, че „едностранните военни действия без законно позволение или независимо потвърждение рискуват да разпалят многостранния конфликт, който вече е избил стотици хиляди души“. „Вместо това трябва спешно да подновим мирните преговори в Женева, както и натиска за преговорно решение на конфликта в Сирия“, добави той.

Говорителят на руското министерство на отбраната Игор Конашенков заяви, че ударът на САЩ е показал крайно ниска бойна ефективност. По данни на руските средства за контрол, до сирийската авиобаза са долетели само 23 ракети.„По този начин, бойната ефективност на американския масиран ракетен удар по сирийската авиобаза е крайно ниска”, коментира Конашенков.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: avekuku
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 145607
Постинги: 73
Коментари: 125
Гласове: 295
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930