Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2016 16:21 - Онлайн транслацията/Пресконференция на президента на Русия Вл.Путин/видео Автор: energywatch Категория: Политика/Човещината е смиреност,градивност,eякулация,18+
Автор: avekuku Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1213 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 28.12.2016 17:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Он-лайн транслацията продължи почти четири часа, през които президента на Русия отговаряше в реално време на журналисти по широк спектър от въпроси от чисто вътрешни до международни.
  Оcновни моменти, пълна стенограма, видео.                              
         
image
Со многими американцами у нас общие интересы.

1.  В първата част В. Путин се спря на икономическата ситуация и отбеляза, че поради падането на цените на петрола над два пъти е било необходимо да се направи коректировка на всички прогнози.
2. Относно предсрочни президентски избори в Русия - възможни, но нецелесъобразни.
3. САЩ са най-мощната държава въобще - никой не възразява, но ние сме по-силни от всеки потенциален агресор (Заб. моя - указва на миролюбивата политика на Русия!)
4. За хакерските атаки -  коренспонденцията на Джон Подеста е  била листвана от  Уикиликс. Руските власти последователно отричат участието си в кибератаките в САЩ.
5. IT технологийте дават в износа ни на половината от това което носи експорта на оръжие -  има направления, в които можем да сме световни лидери.
6.  Между елитите на САЩ и народните маси зее огромна пропаст, това обуславя провала на админстрацията на Обама на всички направления. Никой освен Нас не вярваше в победата на Тръмп. Проигралите покерджии търсят виновните на вън :-) Трябва да се научат да губят с достойнство. В. Путин нарече Д. Тръмп "умен човек".
7. За отношенията с Украйна: Няколко пъти подчерта "пора это все прекращать" имайки предвид напрежението м/у двете страни.  Украинските диверсанти никой не подлага на мъчения - те издават сами: адреси, поръчители, задачи ...идете и чуйте сами. Продемонстрира готовност към компромиси и помирение.
8. За отношенията с Турция: убийството на посланника е акт на сили, които желаят влошаването на Руско-Турските отношения. Отбеляза за взаимодействието на двете страни при превземането на Алепо. 
9. САЩ развърза нова гонка на въоръжаване - нашият отговор е достатъчен за отразяване на техните напъни - и много по ефективен от бюджетна гледна точка.
10. Ако възникне подходяща ситуация ще преговаряме по важни въпроси не с ЕС, а с всяка страна поотделно (заб. моя - Борисов не отиде на преговри в Русия нито за Южен Поток, нито за АЕЦ Белене, като изпусне златна възможност за България, вероятно ще ни компенсира от джоба си, щото с такова впечеление оставаме  - плаща всичко лично, от джоба си).
11. Зелените често се използват от нашите конкуренти за съботиране на тези или онези наши енергийни проекти - преди всичко РосАтом.
12. Владимир Путин засегна и други вътрешно-политически въпроси, като борбата с корупцията,  изтравянето на руснаци от пиене на  не качествен алкохол, в същност "лосион" които тук не съм отразил, тъй като чисто вътрешни и считам, че не биха били интерсни на читателите.
***
 Официалната стенограма в
сайта на кремъл вече е пълна (на руски).
* * *
=
Човещината е смиреност и градивност!
Икарди се скара с порнозвезда заради голямо деколте + СНИМКИ
Галерия
19 снимки

Бившата порноактриса Уанда Нара
Разгледай

Голмайсторът на Интер Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара, която е бивша порноз

Прочети още на: http://www.gol.bg/interesno/2016-12-28/ikardi-se-skara-s-portnozvezda-zaradi-golyamo-dekolte-snimki?utm_source=blog&utm_medium=tialotobox&utm_campaign=footer
 
image image Голмайсторът на Интер Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара, която е бивша порноз Икарди се скара с порнозвезда заради голямо деколте + СНИМКИ
Галерия
19 снимки

Бившата порноактриса Уанда Нара
Разгледай

Голмайсторът на Интер Мауро Икарди и съпругата му Уанда Нара, която е бивша порноз

Прочети още на: http://www.gol.bg/interesno/2016-12-28/ikardi-se-skara-s-portnozvezda-zaradi-golyamo-dekolte-snimki?utm_source=blog&utm_medium=tialotobox&utm_campaign=footer
  ==================================
18+/фотki/ – отличный сайт с жаркими фото image  



Гласувай:
7



1. ferhunde - още един путински червей
29.12.2016 11:52
още един путински червей
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: avekuku
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 145235
Постинги: 73
Коментари: 125
Гласове: 295
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930