Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2016 07:56 - Eякулация.ГЕРБ отговори за: Гласуваш за ГЕРПажи-MAMA ил без саниране.Мелани Тръмп, първа дама на САЩ.Разпаднала се Sex Eякулаци-тройка: Люински-Бил-Хилари (18+
Автор: avekuku Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1713 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 10.11.2016 10:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageEякулация-Съобщение приканва живеещи в блок в Смолян да гласуват за кандидата на ГЕРПажи-MAMA или спират санирането.
image
...Категорично заявяваме, че това са грозни манипулации, които нямат нищо общо с ГЕРБ...
От там обясняват, че подобен подход не е в техен стил „ и няма и да бъдат“.

============================
http://otvratitelno.blog.bg/lifestyle/2016/11/09/18-shte-se-napikaia-ot-smiah3-gerpajiia-shto-trymp-ne-ni-dad.1488687
image  (*18+). Ще се напикая от смях-3...
  ГЕРПажия: Що Тръмп не ни даде у заем Мелани за Призиден? Угледна а и си има сичко! Вервам, ше кярим фторио тур! (*18+) Автор: otvratitelno Категория: Лайфстайл 
    ГЕРПажия: Що Тръмп не ни даде у заем Мелани за Призиден? Угледна и си има сичко! Вервам, ше кярим фторио тур!
    Ах! Ще се напикая от смях3.

==
image    Мелания Тръмп – бившият фотомодел и първа дама на САЩ, която дойде от Словения.
  Някои медии твърдят, че баща ѝ бил член на комунистическата партия, както и мнозина други в социалистическа Югославия.

------- image
Първа дама Мелания Тръмп и "джентълмен" Бил Клинтън.
======================================
avekuku.blog.bg/lifestyle/2016/10/23/ujasite-na-zapadnata-sodomiia-na-dyrjavno-nivo-sorosadisti-o.1484374
image  (18+) Спомен за Monica Lewinsky, когато на 22 год., тогава младата американска еврейка, силваше поддалият се на взаимните свиркаджийски потребности Мистър Президент, духайки на пенисcа на "джентълмен" Бил Клинтън. По нейните тогавашни признания-доказателство пред Съда, Пенисcът на "джентълмен" президента не бил разположен направо, а кривявал у лево...1995-1998 год.

...Спомен за
Прочутата Синя Рокля с петна от разцъканата по нея семенна течност на еякулиралия жребец-президент...Monica Lewinsky, когато на 22 год., тогава младата американска еврейка...21 дни по-рано, на 28 юли бившата подчинена на президента - Моника Люински, вече била признала за сексуалната връзка между нея и нейния шеф - президента "джентълмен" Бил Клинтън.
  Дори повече - осигурява на Кенет Стар и доказателството за нея - Прочутата Синя Рокля с петна от разцъканата по нея семенна течност
на еякулиралия жребец-президент.
imageimage   Spermatozoa, in this case human, are a primary component in normal semen, and the agents of fertilization of the female ova (*18+). Spermalin - Човешка http://avekuku.blog.bg/lifestyle/2016/10/23/ujasite-na-zapadnata-sodomiia-na-dyrjavno-nivo-sorosadisti-o.1484374
========================

(18+)  Неподозираната благодат на семенната течност (18+)  Да си дойдем на думата: полезна ли е спермата?
https://www.edna.bg/pod-zavivkite/sex/nepodoziranata-blagodat-na-semennata-technost-18-4642251

  Да се ​​говори за секс отдавна не е тема табу. Но въпреки това обсъждането на част от интимните действия, свързани със секса, все още се счита за срамно.

  Като например оралната любов от страна на жените (или иначе казано фелациото) и поглъщането на семенната течност на партньора.
  Разбира се, това не е нещо, което трябва да се прави на всяка цена. Това е акт, който и двамата партньори във връзката трябва да имат желание да осъществяват. Без нещата да се случват насила и по принуда, особено що се отнася до дамите.
  Вярвате или не, но семенната течност всъщност е полезна, когато се усвоява от организма на партньора. Замислете се, че в немалко плодове и зеленчуци именно семчиците съдържат най-много полезни вещества, концентрирани на едно място.
  Поинтересувахме се какво е важно да се знае за спермата, когато тя се поглъща. Ето какво научихме за нейните неподозирани блага:

Спермата съдържа над 50 химически съставки като най-важните от тях са кортизол (увеличава чувството на привързаност), естрон и окситоцин (повищават настроението) серотонин (действа като антидепресант) цинк (полезен е при акне и кожни проблеми), както и още десетки витамини , минерали и аминокиселини, полезни за организма.

Течността, която мъжът изпуска при свършване, всъщност съдържа не повече от 5% от семенната течност. Милилитрите сперма при едно свършване пък съдържат само 5 калории, а вкусът ѝ до голяма степен зависи от храната, която последно е приел мъжът.

image Увеличава гърдите

Спермата съдържа активното вещество простагландин, което при попадане в организма, стимулира изработването на женски хормони, включително естроген.

Това подобрява състоянието на кожата и косата при жените, а също така влияе върху увеличаването обема на гърдите и бедрата.

Действа благоприятно на зъбите и венците

Спермата съдържа ценни минерали, които укрепват венците. Тя изобилства от цинк и калций, който въздействат положително върху зъбния емайл.

Облекчава язвата и гастрита

Учени твърдят, че спермата съдържа липиди и аминокиселини, които лекуват проблеми със стомаха, предизвикани от стрес като гастрит, колит и язва.

image
Поглъщането на семенната течност на мъжа от жената е интимен момент, който разкрива още по-голяма близост и доверие във връзката. Но за да се случва приятно и отговорно, дамите трябва да бъдат на 100% сигурни в човека до тях и неговото здраве.
.................................................

Пътеводител на множествения оргазъм

Жените, които промениха секса

Оргазъм по време на сън




Гласувай:
4



1. avekuku - Eякулация.ГЕРБ отговори за: Гласуваш за ГЕРПажи-MAMA ил без саниране.Мелани Тръмп, първа дама на САЩ.Разпаднала се Sex Eякулаци-тройка: Люински-Бил-Хилари (18+
10.11.2016 09:38
Да се говори за секс отдавна не е тема табу. Но въпреки това обсъждането на част от интимните действия, свързани със секса, все още се счита за срамно.
Като например оралната любов от страна на жените (или иначе казано фелациото) и поглъщането на семенната течност на партньора.
---------------
Eякулация.ГЕРБ отговори за: Гласуваш за ГЕРПажи-MAMA ил без саниране.Мелани Тръмп, първа дама на САЩ.Разпаднала се Sex Eякулаци-тройка: Люински-Бил-Хилари (18+
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: avekuku
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 145728
Постинги: 73
Коментари: 125
Гласове: 295
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930