Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2016 17:32 - Ужасите на западната содомия, на държавно ниво.СОРОСАДИСТИ официално наложиха ЛI3АНЕ НА П--KИ и СВИРКАДЖИЙСТВОТО в християнския свят, КАТО ФОРМА НА ВЯРНОСТ ПРЕД
Автор: avekuku Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 968 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 24.10.2016 02:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В щатския съд - Разпадналата се Sex-тройка: Люински-Бил-Хилари. Бил прави самопризнание пред съдебни заседатели, че имал „Непристойни Физически Отношения” с Моника Люински. Същата вечер той прави телевизионно обръщение, в което се покайва за връзката си със стажантката Моника. Беше 17 август, 1998 г.

    Той не се признава за виновен, за умишлено подвеждане на публиката. Обяснява, че терминът „сексуални взаимоотношения” изключва неговият пасивен аспект на оралния секс, който му правила стажантката Моника Люински. Тоест, главнокомандващият на САЩ - Бил Клинтън е бил в тези случаи в зависима позиция спрямо активната в тези случаи и правещата му свирка негова подчинена стажантка Моника.
  И погледнато от тази гледна точка, той не следвало да бъде обвинен в публична лъжа за интимните си отношения с неговата стажантка.

Точно 21 дни по-рано, на 28 юли с.г. бившата подчинена на президента - Моника Люински вече била признала за сексуалната връзка между нея и нейния шеф - президента Бил Клинтън. Дори повече - осигурява на Кенет Стар и доказателството за нея - Прочутата Синя Рокля с петна от разцъканата по нея семенна течност еякулиралия жребец-президент.
 Така, на практика СОРОС-САДИСТИТЕ официално наложиха
в целия християнския свят, СВИРКАДЖИЙСТВОТО И ЛАПАНЕТО НА ПИШКИ, като Доброволна форма на ВЯРНОСТ ПРЕД ШЕФ-НЕГОДНИК. Беше 17 август, 1998 г. В основата бяха те: Хилари-Люински-Бил.
  След събирането на още доказателства, Клинтън е обвинен в неуважение към съда, отнет му е лицензът за
юридическа практика и е глобен 90 000 долара.
======

   Историята започнала 3 години по-рано, през 1995 г., когато назначената Люински, току-що завършила колежа „Люис и Кларк”, постъпва на работа в Белия дом, като стажантка по време на първия мандат на президента Бил Клинтън. От този период датира и тяхната сексуална връзка.
  След като техните взаимоотношения започват да се охлаждат и Моника напуска Белия дом, за да работи в Пентагона, тя споделя, разказвайки по телефона на своята приятелка и колежка Линда Трип подробности за аферата си с президента. Трип записва телефонните им разговори и ги изважда наяве, когато разбира, че във връзка с подобен казус - „Пола Джоунс”- друга насилвана от президента дама, привлечената за свидетелстване Моника Люински е отрекла и е подписала клетвена декларация, в която отрича всякакви подобни взаимоотношения с Бил Клинтън.
  Телефонните Записи с Люински, обаче попадат при Кенет Стар, който разследва Държавния глава по редица обвинения - Скандала Уайтуотър, Файлгейт и Травългейт.
  Така Новината за аферата „Люински” се появява за първи път в медиите на 17 януари 1998 г., а на 21 януари излиза публикация във „Вашингтон Поуст” и скандалът избухва с пълна сила. Клинтън отрича обвиненията, но поради шумния медиен отзвук историята не може да се потули и Белият дом настоява за обяснения.
   На 26 януари, видимо притеснен, президентът дава пресконференция в Белия дом, по време на която държи прочувствена реч и напълно отрича сексуалните си взаимоотношения с Люински.
  Първата дама тогава - Хилари Клинтън, публично подкрепя своя съпруг по време на скандала и заявява в телевизионно предаване, че целият компромат всъщност е част от крупен план за дискредитиране на президента от страна на Десницата, който е в сила от деня на встъпването му в длъжност.
   В последвалите месеци широко се спекулира дали президентът е излъгал и по този начин възпрепятствал правосъдието, но не могат да се приведат сигурни докзателства освен записите, тъй като Моника отказва да коментира аферата.
   Събитията са катализирани, когато на 22 май 1998 г. федерален съд в САЩ постановява, че агенти на Сикрет Сървис могат да бъдат принудени да свидетелстват пред Върховния съд във връзка със скандала.

--
  Извън-брачната афера и нейното шумно разследване водят до процедура по импийчмънт на държавния глава.
  След 21-дневен процес - на заседание на 12 февруари 1999 г. Сенатът отхвърля предложението за импийчмънт от 19 декември 1998 г. с 55 гласа „невинен” срещу 45 „виновен”.
===========
1995-1998 год...Спомен за Monica Lewinsky, когато на 22 год., тогава младата американска еврейка, насилваше поддалият се на взаимните свиркаджийски потребности Мистър Президент, духайки на пениса на Бил Клинтън. По нейните тогавашни признания-доказателство пред Съда, Пенисът на президента не бил разположен направо, а накривявал у лево...


Тя не иска да бъде отново на 22 и да и се случи същото. Съжалява за случилото се с нея, макар да ИМ е било приятно. Дали?!?
--------------
image
Мелания Тръмп "първа дама" или "първи джентълмен" Бил Клинтън...
http://fascindoo.blog.bg/politika/2016/10/23/tashakyt-v-izbora-na-noviia-prezident-na-sasht-e-v-apogeia-s.1484415#last_comment





Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: avekuku
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 145685
Постинги: 73
Коментари: 125
Гласове: 295
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930